Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбулася Спартакіада серед держслужбовців

На Харківщині відбулася Спартакіада серед держслужбовців

З 12 по 14 квітня в спорткомплексі смт. Комсомольский Зміївського району відбулась обласна Спартакіада серед державних службовців райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення Харківської області на Кубок голови обласної державної адміністрації. Участь в змаганнях взяло 33 команди.

В урочистому відкритті змагань взяв участь директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації Дмитро Перепелиця, який від імені та за дорученням голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна привітав учасників з початком змагань.

В програму змагань увійшло п’ять видів спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс (чоловіки і жінки), шашки (чоловіки і жінки) та шахи (чоловіки та жінки).

Традиційно усі райони та міста обласного значення були поділені на дві групи, переможцями і призерами яких стали: перша група - Зміївський, Харківський та Золочівський райони; друга група – Близнюківський,Сахновщинський, Великобурлуцький райони.

Переможці та призери змагань у особистому заліку були нагороджені медалями, дипломами та грамотами від Харківської облдержадміністрації та обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Також переможці і призери Спартакіади у загальнокомандному заліку отримали кубки.