Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині розпочинається підготовка до нового опалювального сезону

На Харківщині розпочинається підготовка до нового опалювального сезону

Про це повідомив сьогодні в ході засідання колегії ХОДА голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Хочу подякувати всім, хто в минулому сезоні сумлінно і чесно виконував свою роботу і не допустив жодної серйозної аварії, жодного серйозного інциденту, які спричинили б незручність для жителів і гостей нашого регіону. У 2010 і 2011 роках ми пережили не одну серйозну аварію, а в цьому році все було спрацьовано набагато краще», – зазначив губернатор.

Він також акцентував увагу на необхідності повного погашення заборгованості за спожитий газ і дав доручення заступникам голови облдержадміністрації, керівникам регіональних представництв центральних органів влади, головам райдержадміністрацій та міст області забезпечити оплату теплової енергії, спожитої підприємствами і організаціями Харківської області.

«Нам складно буде входити в новий опалювальний сезон, якщо не будуть проведені розрахунки, – підкреслив Михайло Добкін. – Прошу всіх серйозно поставитися до розрахунків і економії теплової енергії, і підготуватися до наступного сезону не гірше, ніж до попереднього».

Також він повідомив, що депутатський корпус обласної ради розгляне питання виділення 12 млн. грн. на нову дорожню техніку, яка дозволить більш якісно очищувати від снігу дороги області, та інші необхідні витрати.