Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У цьому опалювальному сезоні тепло було подано всім споживачам протягом 10 днів

У цьому опалювальному сезоні тепло було подано всім споживачам протягом 10 днів

Як зазначив під час засідання колегії Харківської облдержадміністрації перший заступник голови Харківської ОДА Валентин Дулуб, в міжопалювальний період 2012 року, незважаючи на складний фінансовий та технічний стан підприємств житлово-комунального господарства, було забезпечено виконання запланованих заходів з підготовки житлово-комунального господарства до осінньо-зимового періоду 2012/2013 років.

«У порівнянні з пуском тепла, який проходив у 2010 році за 17 днів, у 2011 році - за 15 днів, пуск тепла в 2012 році був забезпечений протягом 10 днів. До 23 жовтня були повністю включені в роботу котельні і подано тепло на всі об'єкти соціальної сфери та житлові будинки з централізованим теплопостачанням», - сказав він.

Також Валентин Дулуб відзначив, що в цьому опалювальному сезоні кількість звернень жителів в диспетчерські служби під час пуску тепла зменшилася в 5 разів. Позитивна тенденція в зниженні кількості звернень стала наслідком проведення на належному рівні інформаційної та організаційної роботи з населенням. Крім цього, перший заступник голови ОДА підкреслив, що серйозних позаштатних ситуацій, які б викликали відключення від теплопостачання споживачів, не виникало.