Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Меморіалі Слави відбулася церемонія урочистого покладання квітів

На Меморіалі Слави відбулася церемонія урочистого покладання квітів

В Лісопарку на Меморіалі Слави з нагоди Всеукраїнської Вахти Пам'яті «Пишаємося Великою Перемогою» відбулося урочисте покладання квітів. У церемонії взяли участь начальник управління внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Харківської обласної державної адміністрації Володимир Зінченко, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, депутати міської та обласної рад, ветерани Великої Вітчизняної війни, учасники бойових дій.

«Кожному народу, кожній людині потрібна перемога. Потрібна для усвідомлення своєї сили, своєї могутності і свого місця в цьому світі, - звернувся до присутніх Володимир Зінченко, - і дуже важливо, що харків'яни розуміють і приймають свято Перемоги як своє рідне».

Начальник управління внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю ХОДА також зазначив, що він дуже радий тому, що на Харківщині з покоління в покоління люди передають шанобливе ставлення до ветеранів і до тих військових подій, які пронеслися над нашою землею у воєнні роки. Володимир Зінченко висловив упевненість в тому, що пам'ять про перемогу у Великій Вітчизняній війні назавжди залишиться в майбутніх поколіннях.