Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі діти Харківської області повинні мати можливість творчо проявити себе

Всі діти Харківської області повинні мати можливість творчо проявити себе

Рік дитячої творчості Харківська область проведе на найвищому рівні. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін в ефірі програми обласного телебачення «Час влади». Він підкреслив, що всі діти повинні мати можливість творчо проявити себе. «Це питання дуже актуальне для сільської місцевості. Ми прагнемо до того, щоб у дітей були рівні можливості прояву свого творчого потенціалу, доступ до навчання в художніх школах, школах естетичного виховання, дитячо-юнацьких спортивних школах. Напевно, не всі діти поки в Харківській області мають таку можливість – віддалені населені пункти і малокомплектні школи не дозволяють це робити. Ми займаємося цим питанням», – зазначив заступник губернатора.

За його словами, в тих регіонах, де немає можливості для дітей відвідувати школи естетичного виховання, працюють гуртки при Будинках культури. Це дуже затребуване, такі заняття ведуть ініціативні та професійні люди, і діти із задоволенням їх відвідують. Також в області діє програма відновлення Будинків культури, яка дозволяє вирішити це питання.

Євген Савін додав, що з главами районів відпрацьовується питання доставки дітей з віддалених населених пунктів в школи естетичного виховання, щоб усі, хто хоче реалізувати себе, могли займатися цікавою справою.

Теги