Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Уздовж берегової лінії Печенізького водосховища будуть проведені перевірки незаконних споруд

Уздовж берегової лінії Печенізького водосховища будуть проведені перевірки незаконних споруд

В ході засідання Харківського регіонального антикорупційного комітету голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін повідомив, що сьогодні на Печенізькому водосховищі ведеться робота з боротьби з браконьєрами. В ході проведення заходів з наведення порядку на водоймі була виявлена велика кількість незаконних споруд уздовж всієї берегової лінії, де браконьєри ховають сітки та плавзасоби.

«Я хочу дати доручення сільськогосподарській інспекції - провести перевірки незаконних споруд. Це допоможе нам навести порядок і дати можливість цьому водосховищу бути таким, яким воно було 10-15 років тому, тобто чистим, з рибою і екологічно безпечним», - сказав Михайло Добкін.

Також глава області додав, що, законодавець передбачив, що рішення антикорупційного комітету носять тільки рекомендаційний характер. Тому буде ініційоване звернення до територіальної державної інспекції з питань праці у Харківській області з метою проведення в рамках своєї компетенції перевірки дотримання вимог чинного законодавства про працю сільськогосподарськими підприємствами. Крім цього, Михайло Добкін попросив інформувати Харківський регіональний антикорупційний комітет про результати перевірки до 1 липня 2013 року.

Теги