Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Органами державної податкової служби області у 2012 році забезпечено надходження до місцевих бюджетів плати за землю в сумі понад 600 млн. грн.

Органами державної податкової служби області у 2012 році забезпечено надходження до місцевих бюджетів плати за землю в сумі понад 600 млн. грн.

Про це сьогодні в ході засідання Харківського регіонального антикорупційного комітету повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Органами державної податкової служби області у 2012 році забезпечено надходження до місцевих бюджетів плати за землю в сумі понад 600 млн. грн., що на 103,2 млн. грн. більше відповідного періоду 2011 року. За січень-лютий поточного року надходження по платі за землю склали 99,9 млн. грн. Це на 13% більше, ніж за аналогічний період 2012 року. Хочу відзначити практику Харківської міської ради та державної податкової служби. У 2012 році вони забезпечили переукладання 420 договорів оренди землі, що дозволило додатково наповнити місцевий бюджет на 3,3 млн. гривень. В результаті проведених органами державної податкової служби у першому кварталі перевірок податковий борг по платі за землю скорочений на 31,6 млн. грн.», - сказав він.

Крім цього, Михайло Добкін відзначив ефективну роботу районних робочих груп з питань раціонального та ефективного використання земель та запобігання порушенням земельного законодавства. За весь період роботи ними проведено 750 засідань, здійснено 3510 перевірок дотримання вимог земельного законодавства посадовими особами органів виконавчої влади.

Теги