Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повернення Харківщині лідерських позицій не є заслугою керівництва області чи міста – це досягнення всієї територіальної громади

Повернення Харківщині лідерських позицій не є заслугою керівництва області чи міста – це досягнення всієї територіальної громади

Повернення Харківщині лідерських позицій не є заслугою керівництва області чи міста – це досягнення всієї територіальної громади, яка працювала на цей результат кожен на своєму місці. Це заявив сьогодні під час прес-конференції в ІА «Укрінформ» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Завдання влади – створити умови. Ми не випускаємо турбіни, не вміємо класти цеглу, але створення умов для людей, які вміють і готові це робити, уміння об'єднати їх навколо досягнення головного завдання – ось головний критерій, який дозволяє досягати успіху або терпіти невдачу. Уміння знайти підхід до різних людей і призвело до того, що Харків повернув собі лідерські позиції», – зазначив він.

Губернатор підкреслив, що хоча Харківщина відчуває брак коштів так само, як і інші регіони, в області навчилися концентруватися на головному та досягати того результату, якого чекають люди.

«Нас оцінювали за всіма показниками: успіхами учнів на міжнародних олімпіадах і конкурсах, кількістю місць у дитячих садках, народжуваністю, за потенціалом та роботою промислового комплексу. Говорячи про те, що в якомусь напрямку ми досягли успіхів, ми знаємо, що трудові колективи підприємств у складних економічних умовах знайшли можливість збільшити обсяг продукції, що випускається, укласти нові контракти», – підбив підсумок Михайло Добкін.

Теги