Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківському регіоні розроблені методи, спрямовані на підтримку бізнесу

У Харківському регіоні розроблені методи, спрямовані на підтримку бізнесу

Про це сьгодні під час прес-конференції в ІА «Укрінформ» у Києві  розповів голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін. Він нагадав, що в Харкові дуже сильні традиційні наукові школи.

«У Харкові в різні роки проходять навчання від 250 до 300 тис. студентів, і це величезні можливості в плані створення бізнесу, нового бізнесу, який ще тільки робить перші кроки на території нашої країни, - сказав Михайло Добкін, - І щоб підтримати бізнес на першому етапі, у нас є дуже гарні задуми, які, я сподіваюся, ми найближчим часом реалізуємо. Це і створення бізнес-інкубатора з IT-спрямованістю, і створення венчурного фонду, який буде давати кредити з мінімальною процентною ставкою для організації бізнесу та створення нових робочих місць на території Харкова і Харківської області».

Голова ХОДА також додав, що в Харкові багато підприємств, які працюють в аерокосмічній, авіаційній та енергетичній галузях. І все це робить Харківський регіон привабливим для інвестицій у високотехнологічне виробництво.

Теги