Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в Лозовій планується завершити до кінця року

Будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в Лозовій планується завершити до кінця року

Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін за підсумками робочої поїздки в м.Лозова. «Введення в експлуатацію цього об’єкту за умови фінансування у повному обсязі заплановано на кінець поточного року. ФОК стане спортивним центром міста та його візитною карткою», - підкреслив Євген Савін.

Під час робочої поїздки до м. Лозова Євген Савін також відвідав ДЮСШ «Юність». Заступник голови обласної державної адміністрації залишився незадоволеним організацією ремонтних робіт спортивного об'єкту.

«Керівництво школи не демонструє гідний рівень управління та керівництва закладом та не проводить активної роботи щодо залучення населення до занять фізкультурою на спортом», - зазначив Євген Савін. Для вирішення проблемних питань заступник голови обласної державної адміністрації особисто звернувся до Лозівського міського голови Сергія Степанова.

Також в ході робочої поїздки до м. Лозова Євген Савін провів особистий прийом громадян. Мешканці міста звернулися до заступника голови обласної державної адміністрації з широкого кола питань соціально-гуманітарної сфери. Усі звернення мешканців м. Лозова Євген Савін взяв на особистий контроль.