Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Ізюмщині відзначили 90-річчя утворення району

На Ізюмщині відзначили 90-річчя утворення району

Відбулися урочистості, присвячені 90-річчю утворення Ізюмського району, в яких взяли участь заступник голови облдержадміністрації Андрій Моченков, голова райдержадміністрації Валерій Білокудря, заступник голови районної ради Валентин Мороз, міський голова Олександр Божков, представники територіальних громад, ветерани війни та праці, керівники підприємств, установ і організацій міста та району, представники сільгосппідприємств, громадськість. Андрій Моченков зачитав вітальний лист від Прем’єр-міністра України Миколи Азарова та від імені голови облдержадміністрації Михайла Добкіна та голови обласної ради Сергія Чернова привітав із святковою датою жителів Ізюмщини, а також вручив найкращим представникам району почесні грамоти обласної державної адміністрації.

«У Харківській області Ізюмський район посідає особливе місце. Це одна з найбільших територіальних одиниць регіону, вона була заселена з давніх часів та має славну історію. Цей край багатий природно-заповідним фондом, розвиненою промисловістю та сільським господарством. За 90 років існування на Ізюмщині було звершено чимало трудових і бойових подвигів, що дозволяють пишатися вашими земляками. Від імені керівництва області я вітаю всіх присутнім із вашим святом, бажаю здоров’я, щастя та трудових успіхів», – зазначив заступник губернатора.

Святкову концертну програму було представлено як розповідь про історію району та визначні події, що відбувалися тут протягом 90 років. З нагоди свята було організовано виставку картин та вишиванок народних умільців Ізюмщини, у виконанні сільських вокальних колективів та аматорів сцени прозвучали народні пісні.

Теги