Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва розширює міжрегіональні зв’язки

Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва розширює міжрегіональні зв’язки

Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва та Регіональний фонд підтримки підприємництва по Івано-Франківській області підписали Угоду про співпрацю в сфері підтримки і розвитку підприємництва. За словами директора Харківського фонду Оксани Колісник, підписання даної Угоди дасть змогу розвивати та зміцнювати співпрацю в сфері малого та середнього бізнесу, проводити спільні заходи та здійснювати регулярні взаємні консультації з питань організації бізнес-інкубаторів.

Документ було підписано в рамках робочої поїздки до Івано-франківської області директора Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва Оксани Колісник. З метою обміну досвідом щодо підвищення підприємницького потенціалу на Харківщині вона відвідала ряд об’єктів бізнес-інфраструктури, у тому числі ГО «Бізнес-Інкубатор в Івано-Франківській області», що був створений в рамках проекту «Підвищення підприємницького потенціалу прикордонного регіону шляхом створення інституцій підтримки підприємництва» Програми прикордонного співробітництва «Європейський інструмент сусідства і партнерства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013».

«Бізнес-інкубатор є яскравим прикладом розбудови підприємницької інфраструктури, діяльність якого зосереджена на підтримці суб’єктів підприємництва області, лобіюванні інтересів бізнесу, створення сприятливих умов, відповідного мікроклімату для новостворених суб’єктів господарювання» - зазначила Оксана Колісник.