Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб представив нового керівника Красноградської РДА Романа Квартенка активу району

Валентин Дулуб представив нового керівника Красноградської РДА Романа Квартенка активу району

Сьогодні перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб представив адміністративно-господарському активу Красноградського району нового голову районної державної адміністрації Романа Квартенка. За словами Валентина Дулуба, новий керівник району зможе не тільки втримати високі показники Красноградщини з багатьом галузей, але і значно збільшити темпи розвитку району.

«До того, як бути призначеним на посаду голови районної державної адміністрації, Роман Квартенко 3 роки керував державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Харківській області. Раніше він працював в Дергачівському районі, в Донецькій області, і скрізь зарекомендував себе як відповідальна і працьовита людина, яка завжди до всіх своїх доручень і завдань ставиться дуже серйозно. Той великий досвід, який він отримав, працюючи в державній структурі, співпрацюючи з усіма нашими управліннями, комісіями обласної ради, районами області та містами обласного значення, допоможе йому в новій роботі. Я не сумніваюся, що тут Роман Квартенко доб'ється не менших успіхів, ніж на попередній посаді, і не дасть району втратити його нинішні заслуги, а тільки буде їх примножувати», - підкреслив Валентин Дулуб.

Також перший заступник голови області подякував попередньому керівнику району за десятирічну відповідальну працю на благо Красноградщини, а також вручив йому Почесну грамоту обласної адміністрації.