Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Пропозиції Харківської області включені до Програми розвитку метрополітену в Україні

Пропозиції Харківської області включені до Програми розвитку метрополітену в Україні

Про це сьогодні повідомив під час відеоконференції на тему: «Реалізація інфраструктурних проектів у 2013 році» заступник Міністра – керівник апарату Міністерства інфраструктури України Володимир Корнієнко. «Реалізація цієї програми йде важко, бо потребує дуже значних коштів. Зараз ми обговорюємо з Міністерством фінансів питання, як саме вона буде виконуватися. Що стосується об'єктів Євро-2012, можу вас поінформувати, що принципово прийнято рішення дофінансувати об'єкти, під якими залишилася кредиторська заборгованість. Проте на це потрібен деякий час, бо це пов' язано з отриманням коштів від продажу єврооблігацій», – сказав Володимир Корнієнко.

Також він нагадав що, на Міністерство інфраструктури тепер покладені нові повноваження з координації діяльності та розвитку підприємств електротранспорту.

«Ця підгалузь вимагає дуже великої уваги. Тож ми займаємося цим питанням, і плануємо створити окрему державну програму з розвитку електротранспорту, як для покращення його матеріальної частини, так і вирішення технічних питань. У всякому разі ми сподіваємося, що паритетна програма 50/50, як ми її назвали, у цьому році запрацює. І ми запрошуємо до участі у ній і місто Харків, і інші міста, які мають для цього можливості, задля більш інтенсивного початку її реалізації», – сказав заступник Міністра.