Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кінотеатр «Боммер» відродить традиції старого доброго кіно

Кінотеатр «Боммер» відродить традиції старого доброго кіно

«"Боммер" – єдиний комунальний кінотеатр міста, що залишився, підтримує старі традиції. Будівля стара, вона потребує серйозного оновлення, що потребуватиме значних фінансових вкладень, але їй потрібно дати можливість і надалі існувати в якості кінотеатру, який ми знаємо впродовж багатьох років. У кожної людини є мрія. Моєю мрією відтепер стало зробити цю будівля сучасною, привабливою, подарувати їй нове життя», – заявила директор КП «Зустріч» Тетяна Пурдіч. За її словами, в даний час через відсутність опалення кінотеатр дає всього два сеанси на день у вечірній час – о 18:00 і о 20:00. Аналіз показав, що заповнюваність зали в минулому році склала приблизно 25% – у залі 132 місця, у тому числі 88 м'яких і 44 жорстких сидіння, 25 грн. складає вартість повного квитка і 20 грн. – квитка для пенсіонерів та студентів.

«Сучасні кінотеатри підтримують мейнстрім, а ми дотримуємося дещо іншої концепції. Ми розвиваємо артхаусний напрямок кінематографа, і в подальшому також будемо дотримуватися цієї традиції. Ми серйозно ставимося до підбору репертуару, співпрацюємо з дистриб'юторами, які зарекомендували себе на українському ринку. Крім того, ми хотіли б, щоб нашими глядачами стали не тільки люди у віці 20-40 років. У наших планах відродити традиції старого доброго кіно, відновити дитячі сеанси у вихідні дні, зробити сеанси для пенсіонерів та людей, які виховувалися на радянському кіно», – заявила Тетяна Пурдіч.

У майбутньому не планується підвищувати вартість квитків, більше того, для дитячих і ранкових кіносеансів ціна буде знижена і становитиме не більше 15 грн.