Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

2012 рік був насичений значущими спортивними подіями

2012 рік був насичений значущими спортивними подіями

«2012 рік був насичений значущими спортивними подіями, основною з яких були ХХХ Літні Олімпійські ігри в Лондоні. На Олімпіаді наші спортсмени гідно представили Харківську область, показавши високі результати. Олексій Торохтій виборов золоту олімпійську медаль з важкої атлетики, Олександр Гвоздик – бронзову з боксу. Гідно виступили й інші атлети Харківщини», – зазначив у своєму вступному слові під час засідання виконавчого комітету Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України його голова, керівник ХОДА Михайло Добкін.

Губернатор зазначив, що 20 червня 2011 року на асамблеї Харківського обласного відділення НОК України була ухвалена програма фінансової підтримки з підготовки спортсменів Харківської області до ХХХ Олімпійських ігор у Лондоні. Протягом 2011 – 2012 рр.. ХОО НОК була надана фінансова допомога в розмірі 1 млн. 640,109 тис. грн., що дозволило вирішити багато проблем спортсменів та тренерів при підготовці до Олімпіади.

Михайло Добкін висловив думку, що наступний рік буде не менш насиченим значущими спортивними подіями: на початку 2014 року спортсмени представлять Харківську область на Зимових Олімпійських іграх у Сочі.

Теги