Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Стартував Національний конкурс «Благодійна Україна»

Стартував Національний конкурс «Благодійна Україна»

Асоціація благодійників України проводить Національний конкурс «Благодійна Україна». У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2012 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа. Переможців визначатимуть в десяти основних та трьох спеціальних номінаціях.

Для участі в конкурсі необхідно заповнену заявку надіслати електронною поштою на адресу: konkurs.blago@gmail.com. До заявки бажано додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи).

Визначення переможців конкурсу відбуватиметься в період з 20 лютого по 10 березня 2013 року. Церемонія нагородження відбудеться в Києві у березні 2013 року.

Переможці конкурсу «Благодійна Україна» отримають унікальну статуетку бурштинового янгола.