Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Опозиція і влада мають об'єднатися для того, щоб створити максимально комфортні умови для збільшення балансу газу власного видобутку

Опозиція і влада мають об'єднатися для того, щоб створити максимально комфортні умови для збільшення балансу газу власного видобутку

Як наголосив 25 січня в ході програми «Справедливість» на телеканалі «Інтер» голова ХОДА Михайло Добкін, в нових умовах, коли Україна отримала шанс значно зміцнити свою енергетичну незалежність, всім політичним силам необхідно об'єднатися навколо максимально ефективного використання нових можливостей. «Сьогодні, коли Україна підписала епохальний контракт з одним зі світових лідерів з видобутку газу, і опозиція, і влада повинні об'єднатися для того, щоб створити максимально комфортні умови для збільшення балансу газу власного видобутку, щоб ми не купували дорогий російський газ, а видобували свій. Замість цього опозиційні політичні сили намагаються всіма силами налаштувати власний народ проти збільшення видобутку газу українського походження. Я думаю, що люди самі дадуть оцінку таким діям. Що стосується мене, то я категоричний противник такої позиції», - підкреслив глава області.

За його словами, успіх України на міжнародній арені також в значній мірі залежить від уміння різних політичних сил об'єднатися навколо інтересів своєї держави.

«Нам потрібно навчитися поважати себе і через повагу сформувати сильне громадянське суспільство, яке в діалозі з владою зможе сформувати такі рецепти і такі правила гри, які дозволять нам бути сильними, конкурентоспроможними, а найголовніше - успішними», - заявив Михайло Добкін.

Теги