Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Андрій Моченков привітав колектив заводу «Турбоатом» з 79-річчям підприємства

Андрій Моченков привітав колектив заводу «Турбоатом» з 79-річчям підприємства

21 січня відбулися урочистості з нагоди 79-річчя ВАТ «Турбоатом». У них взяли участь заступник голови ХОДА Андрій Моченков, заступник Харківського міського голови Ігор Терехов і генеральний директор підприємства Віктор Суботін. Виступаючи перед працівниками ВАТ "Турбоатом", Андрій Моченков підкреслив значення підприємства в промисловому розвитку регіону і всієї країни. Він привітав співробітників заводу від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна та голови Харківської облради Сергія Чернова та вручив кращим працівникам «Турбоатому» почесні нагороди облдержадміністрації і облради.

«З вашого підприємства в 1929 році починалася індустріалізація величезної країни, і саме з вашою продукцією ми пов'язуємо надії на індустріалізацію України. Ми пишаємося вашим колективом, розраховуємо на вас, з глибокою повагою ставимося до вашого підприємства. Я думаю, що саме за показниками вашої роботи можна перебудовувати всю промисловість Харківщини. Сьогодні ваше свято, дозвольте передати вам вітання від облдержадміністрації та обласної ради», – зазначив Андрій Моченков.

Урочистості закінчилися святковим концертом.

Довідка. 2012 рік став успішним для підприємства, воно отримало рекордний обсяг реалізації продукції – 1,3 млрд. грн., з яких приріст склав 300 млн. грн. Також в минулому році завод заплатив податки державі на 300 млн. грн. Працівники «Турбоатому» отримують одні з найвищих заробітних плат у промисловості України – середня зарплата становить близько 4 тис. грн., промисловий персонал заробляє більше 5 тис. грн. У 2013 році підприємство планує підвищити заробітну плату не менш ніж на 20% і відвантажити продукції на 1,8 млрд. грн., що більше на 500 млн. грн., ніж у 2012 році.

Теги