Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

25-26 січня відбудеться фестиваль авторської пісні «Зимовий Есхар-2013»

25-26 січня відбудеться фестиваль авторської пісні «Зимовий Есхар-2013»

25-26 січня на Чугуївщині у 19-й раз відбудеться фестиваль авторської пісні «Зимовий Есхар-2013». Його мета – популяризація авторської пісні, виявлення та заохочення кращих творчих колективів, талановитих авторів і співаків цього жанру, залучення молоді до поезії й пісні під гітару. За 2 дні барди дадуть 4 концерти. Розпочнеться свято авторської пісні о 18:00 в Чугуївському районному будинку культури концертом учасників проекту «Пісні нашого століття»: Вадима та Валерія Міщуків, Галини Хомчик, Сергія Хутаса та Олександра Мірзаяна, які виконають пісні Володимира Висоцького, Булата Окуджави, Юрія Візбора, Олександра Городницького, Юлія Кіма та інших.

З ранку наступного дня у будинку культури почнуть працювати творчі майстерні, де буде відібрано учасників майбутнього гала-концерту. Для участі у фестивалі вже надійшли заявки з різних куточків України, Росії та Білорусі.

Концерт гостей фестивалю розпочнеться о 15:00 в Есхарівському будинку культури. Гала-концерт відбудеться о 18:00 в Чугуєві, на ньому учасники фестивалю отримають пам’ятні подарунки та дипломи. Завершить «Зимовий Есхар» «Чайхана» – концерт у невимушеній атмосфері, де прозвучать найвеселіші та найвідоміші пісні. Він відбудеться в районному центрі туризму, краєзнавства та екскурсій.

Теги