Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сім’ї, в яких діти постраждали від інфекційного захворювання в Богодухові, отримали матеріальну допомогу

Сім’ї, в яких діти постраждали від інфекційного захворювання в Богодухові, отримали матеріальну допомогу

Сім`ї, діти яких постраждали унаслідок спалаху інфекційного захворювання в Богодухівському районі, отримали компенсацію в розмірі 1000 гривень на кожну дитину. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на голову облдержадміністрації Михайла Добкіна. «Під час зустрічі з сім`ями було ухвалене рішення про пошук позабюджетних коштів для компенсації витрат на лікування кожної дитини. Ми ці кошти знайшли, і сім`ї компенсацію отримали», – сказав у своєму коментарі голова ХОДА.

11 жовтня під час виїзного засідання з питання захворювання дітей було вирішено виділити кошти на їх лікування і оздоровлення. Також Михайло Добкін доручив своїм заступникам забезпечити закупівлю всіх необхідних медикаментів для Богодухівської районної лікарні, щоб всі ліки діти отримували безкоштовно.

Матеріальні кошти на відновлення здоров`я 114 школярів були вручені членам їхніх родин у Богодухівській райдержадміністрації.

Довідка. На початку жовтня 2012 року в Богодухівському районі був зафіксований спалах дизентерії серед школярів. Носієм інфекції став постачальник, який забезпечував продуктами кілька навчальних установ району. Була призупинена робота шкіл і дитячих садків та вжиті всі необхідні заходи щодо усунення причин захворювання дітей.