Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Створена у Верховній Раді депутатська група «За Харків, за Слобожанщину» працюватиме на благо мешканців Харківщини

Створена у Верховній Раді депутатська група «За Харків, за Слобожанщину» працюватиме на благо мешканців Харківщини

Як зазначив сьогодні під час брифінгу голова Харківської ОДА Михайло Добкін, у створену у Верховній Раді депутатську групу «За Харків, за Слобожанщину» увійде приблизно 20 людей. За словами очільника області, такої кількості депутатів достатньо для вирішення багатьох важливих завдань. «Ми знаємо ставлення до себе з боку людей. Ми знаємо, на що ми здатні. Ми знаємо ціну тим словам, які говоримо. Коли ми заявляли про нашу готовність провести у Верховну Раду 14 осіб по 14 мажоритарних округах, ми не керувалися виключно амбіціями, а прагматичним змістом. Нам потрібна була у Верховній Раді група людей, які мають комфортне спілкування один з одним, які мають спільні інтереси, засновані на інтересах територіальної громади, і які не знаходяться в конфронтації з владою. Завдяки підтримці харків'ян ми з цим завданням впоралися. Тому наступним логічним кроком було створення у Верховній Раді депутатської групи, яка з'явилася і називається «За Харків, за Слобожанщину». У цю групу сьогодні входять, крім 14 мажоритарників, які перемогли на виборах у Харкові та Харківській області, ще два депутати, які пройшли до Верховної Ради за списком, - це Інна Богословська і Василь Поляков. У цю групу також увійшов Михайло Чечетов як людина, яка народилася в місті Харкові та багато років тут працювала. У цю групу ввійшов представник опозиції Віталій Немилостивий, і ще увійде кілька людей. Я думаю, буде близько 20 людей. Це достатня кількість народних депутатів для вирішення багатьох важливих завдань», - сказав губернатор Харківщини.

Також Михайло Добкін повідомив, що з народними обранцями вже обговорені пріоритетні напрямки, які потребують державного фінансування.

«У плані міста Харкова ми будемо за допомогою нашої депутатської групи намагатися отримати фінансування на будівництво харківського метро. У плані облдержадміністрації ми будемо добиватися фінансування на добудову філармонії. Третій об'єкт, що потребує значних коштів, - Харківський історичний музей. Тому можу тільки привітати всю нашу громаду з тим, що така група створена, і це дійсно не просто боєздатний загін, а ще й люди, які, незважаючи на те, що дехто перебуває в абсолютно різних політичних таборах, заради досягнення цілей, спрямованих на поліпшення життя в Харкові та області, готові об'єднуватися. Я їм за це вдячний», - підсумував глава області.

Теги