Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У всіх районах Харківської області заплановані заходи, присвячені зустрічі Нового року та різдвяним святам

У всіх районах Харківської області заплановані заходи, присвячені зустрічі Нового року та різдвяним святам

У передноворічні дні, в новорічну ніч і під час різдвяних і новорічних канікул усі працівники сфери культури і мистецтва Харківської області будуть працювати на те, щоб створити новорічний настрій не тільки у всіх жителів Харківської області, а й її гостей. Тому фактично у всіх районах Харківської області заплановані комплекси заходів, присвячені зустрічі Нового року, новорічним та різдвяним святам. Про це в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо повідомив директор Департаменту культури і туризму Харківської ОДА Дмитро Кузнєцов.

«Звісно, найбільш масштабні заходи відбудуться в місті Харкові. Вже відкрито головну ялинку на площі Свободи і працює будиночок Діда Мороза, куди дітки віддають свої листи з побажаннями Діду Морозу. 31 грудня о 23:00 на головній площі міста розпочнеться святковий захід. У новорічну ніч гостей розважатиме група «Тік». Також під час новорічних і різдвяних канікул дуже багато заходів будуть відбуватися на базі Центрального парку культури і відпочинку», - сказав Дмитро Кузнєцов.

Крім цього, додав він, дуже багато харківських театрів до новорічних свят підготували вистави як для дітей, так і для дорослих. Це і Харківський обласний театр для дітей та юнацтва, і Харківський державний академічний театр ляльок ім. В. А. Афанасьєва, Харківський державний український драматичний театр імені Т.Г.Шевченка, Харківський обласний театр музичної комедії, Національний академічний театр опери та балету ім. М. Лисенка. Не залишилися осторонь й інші установи: бібліотеки та музеї. Закінчаться святкові заходи 14 січня 2013 року, на Старий Новий рік.