Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нагороджено кращих спортсменів і тренерів Харківщини

Нагороджено кращих спортсменів і тренерів Харківщини

Сьогодні у приміщенні комунального закладу «Харківський центр дослідницько-експериментальної діяльності «Будинок учителя» Харківської обласної ради» відбулося урочисте вшанування кращих спортсменів і тренерів Харківщини. У заході взяли участь директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Роман Шаповал, заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Віктор Павленко.

«Перш за все, я хочу привітати всіх вас практично з закінченням першої половини 2012-2013 навчального року. Саме тому Департаментом науки і освіти було вирішено відзначити тих, хто захищав честь області на Всеукраїнських змаганнях. Я хочу подякувати Міністерству освіти, науки, молоді та спорту, яким фактично було зроблено все можливе, щоб всі змагання проходили в чесній, безкомпромісній боротьбі. Нам є чим пишатися! Але пройдено лише півшляху. Тому, коли ми будемо підбивати підсумки закінчення навчального року, я впевнений, що нам не вистачить цієї зали, щоб привітати всіх переможців», - сказав Роман Шаповал.

Віктор Павленко, у свою чергу, подякував керівництву Харківської області за ту роботу, яка проводиться для розвитку спорту. Також Роман Шаповал та Віктор Павленко вручили державні та обласні нагороди і цінні подарунки.