Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Шурма привітав з Днем Святого Миколая вихованців школи-інтернату №8 (доповнено)

Ігор Шурма привітав з Днем Святого Миколая вихованців школи-інтернату №8 (доповнено)

Сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма відвідав спеціальну загальноосвітню школу-інтернат I-III ступенів № 8 і побажав її вихованцям успіхів і щастя в свято Святого Миколая. Ігор Шурма від імені голови ХОДА Михайла Добкіна вручив дітям солодкі подарунки, а також 5 путівок на відпочинок у м. Яремче (Івано-Франківська область) і 17 квитків в Харківський міський дельфінарій «Немо» для кращих учнів.

«Сьогодні кожен з вас отримав подарунки від Святого Миколая. Я вас всіх вітаю з цим чудовим святом. Не забувайте про одну річ: Святий Миколай приносить подарунки один раз на рік. Але для того, щоб дочекатися подарунків, потрібно цілий рік наполегливо працювати та добре себе поводити. Це стосуються і дітей, і дорослих», - зазначив Ігор Шурма.

Звертаючись до вчителів та вихователів, Ігор Шурма підкреслив: «Зберігайте та передавайте цю традицію, яка існує роками. Це те свято, яке поза межами різних національних, релігійних, політичних уподобань, це свято об’єднує всіх людей доброї волі», - підкреслив Ігор Шурма.

Довідка. У школі-інтернаті навчається 201 учень, з них учнів підготовчого класу - 15, 1-4 класів – 79, 5-10 класів – 94, 11-12 класів – 13. Випускників 10 класів - 14 учнів. Випускників 12 класів - 6 учнів.

Педагогічний колектив нараховує 73 педагоги, всі мають повну вищу освіту. Вищу кваліфікаційну категорію мають 18 осіб, І кваліфікаційну категорію – 17, ІІ кваліфікаційну категорію – 15, категорію «спеціаліст» – 23.

Щорічно учні школи приймають участь у І, ІІ та ІІІ етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, у конкурсі Петра Яцика та Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченко. Серед здобутків - 11 призових місць у другому етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів у 2011/2012 н.р.; 17 призових місць у другому етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів у 2012/2013 н.р.