Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Програма іпотечного кредитування буде фінансуватися на 100%

Програма іпотечного кредитування буде фінансуватися на 100%

Про це в ефірі програми «Час влади» розповів голова ХОДА Михайло Добкін. «Всі ті мешканці Харкова та області, які взяли участь у цій програмі і оформили договори, і ті, хто сьогодні оформляють документи на придбання квартири, можуть без будь-яких сумнівів дивитися в завтрашній день. Ця стаття рішенням Верховної Ради виведена на рівень закону, тому вона буде фінансуватися завжди в повному обсязі», – сказав Михайло Добкін.

Голова ХОДА висловив упевненість в тому, що фінансування всіх проектів, розпочатих у минулому і позаминулому роках, буде продовжено.

«Звичайно, завжди хочеться набрати такий обсяг роботи, який дозволить зробити істотний ривок у розвитку Харкова та області. Але поки ми перебуваємо в прямій залежності від державного бюджету, бюджет – від реального сектора економіки, а в світі фінансова криза. І ми будемо погоджувати свої дії з реальними можливостями бюджету. Як тільки запрацює бізнес, як тільки ми вийдемо з іншими країнами з цих фінансових катаклізмів, я думаю, що обсяги фінансування, звичайно, зростуть», – зазначив голова ХОДА.