Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Національні проекти, які реалізуються в Харківській області, охоплюють усі сфери життя

Національні проекти, які реалізуються в Харківській області, охоплюють усі сфери життя

«У нас реалізується найбільше національних проектів серед регіонів України. Проекти, які вже реалізовані або реалізуються на Харківщині, охоплюють усі спектри життя і, звичайно ж, мають відношення і до минулого, і до нинішнього року. Я вдячний Державному агентству з інвестицій та національних проектів за те, що ця структура в такому тісному співробітництві допомагає нам отримувати нові пілотні проекти і бути серед лідерів», – підкреслив голова ХОДА Михайло Добкін під час програми «Час влади» в ефірі обласного телебачення.

За словами очільника області, такі проекти, як будівництво перинатального центру, який з березня працює в області і допоміг врятувати вже багато життів, а також проекти «Чисте місто» і «Село майбутнього», робота щодо яких вже активно ведеться, – це суттєвий крок вперед у розвитку Харківської області і створенні максимально комфортних умов життя і роботи в регіоні. Як зазначив Михайло Добкін, проведення інвестиційних форумів дозволяє регіонам поділитися досвідом у реалізації подібних проектів і, відповідно, сприяє більш активному розвитку всієї країни.

«У ході інвестиційного форуму ми намагалися полегшити шлях до реалізації подібних проектів іншим регіонам, які тільки роблять перші кроки. Зі свого боку ми хотіли дізнатися про досягнення наших сусідів, і якщо що-небудь корисне побачимо, що нами ще не застосовується, звичайно ж, ми будемо звертатися до них за досвідом», – зазначив голова області.