Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Територіальна громада виконує свої завдання

Територіальна громада виконує свої завдання

В ефірі передачі «Від влади до громади» голова ХОДА Михайло Добкін зазначив, що не можна поки говорити про повноцінну адміністративну реформу в Харківському регіоні. Адміністративна реформа була розпочата в центральних органах влади, і поки там не буде поставлена крапка, то реформи на місцях до кінця реалізовані не будуть. «Ми привели у відповідність до вимог, які були чітко прописані у постановах Кабінету Міністрів, структуру обласної державної адміністрації, - сказав голова ХОДА. - Перейменування головних управлінь в департаменти це не просто зміна вивіски. Ми детально проаналізували ефективність діяльності всіх управлінь і провели роботу щодо переформатування всередині кожного департаменту. Були перерозподілені повноваження так, щоб за конкретний напрям відповідав конкретний керівник».

Михайло Добкін підкреслив, що оцінка того, що було зроблено, стане відома після підбиття підсумків роботи всіх областей за 2012 рік.

«Сьогодні ми не можемо собі дозволити бути інертними, сьогодні необхідно швидко відчувати зовнішню кон'юнктуру, ті вимоги, які часто міняються всередині країни. Нинішній час вимагає прийняття швидких рішень, - зазначив Михайло Добкін, - я абсолютно впевнений, що наша територіальна громада виконує ті завданнями, які сьогодні стоять перед нами».

Теги