Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сума субвенції на погашення різниці в тарифах на послуги теплопостачання для Харківської області може бути збільшена на 519,4 млн. грн.

Сума субвенції на погашення різниці в тарифах на послуги теплопостачання для Харківської області може бути збільшена на 519,4 млн. грн.

За попередніми даними, сума субвенції на погашення різниці в тарифах на послуги теплопостачання підприємствам Харківської області буде збільшена на 519,4 млн. грн. Про це повідомив сьогодні в ході селекторної наради директор Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА Роман Грива. Станом на 22 листопада на фінансуванні в Мінфіні знаходиться 3 договори на суму 131,4 млн. грн. по 2-м підприємствам області. Всього профінансовано 17 договорів на суму 77,6 млн. грн. по 11-ти підприємствам, в т.ч. ПрАТ «ТЦРП» – 4,3 млн. грн., КП БРР «Балаклійські теплові мережі» – 2,3 млн. грн., ТОВ «КБК» – 3,3 млн. грн., КП «Харківські теплові мережі» – 50,2 млн. грн., Первомайське КП «Тепломережі» – 1,7 млн. грн., КП «Чугуївтепло» – 2,1 млн. грн., КП ТМ Харківського р-ну – 2,8 млн. грн., ХОКП «ДРІТ» – 9,8 млн. грн.

В області продовжується робота щодо укладення договорів на проведення взаєморозрахунків з різниці в тарифах на послуги теплопостачання в рахунок погашення боргів за природний газ. Обласною комісією узгоджена різниця в тарифах на послуги теплопостачання на суму 885,9 млн. грн.