Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

20 листопада для підприємців Чугуївщини буде проведено безкоштовний семінар

20 листопада для підприємців Чугуївщини буде проведено безкоштовний семінар

20 листопада о 15:00 в приміщенні залу засідань Чугуївської міської ради відбудеться безкоштовний бізнес-семінар для підприємців та тих, хто бажає розпочати власну справу на тему «Порядок проведення перевірок контролюючими органами». Під час заходу будуть роз’яснені такі питання, як види перевірок, порядок проведення перевірок органами Пенсійного фонду, Державної податкової служби, санітарно-епідеміологічної станції та Головного управління МНС, нововведення у законодавстві та порядок сплати єдиного соціального внеску для суб’єктів підприємницької діяльності. Крім цього, усі бажаючі мають змогу задавати питання запрошеним фахівцям.

В якості експертів на семінарі будуть присутні представники Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва, фахівці Державної податкової служби у Харківській області, Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області, Чугуївського РВ ГУ МНС України та Чугуївської районної санітарно – епідеміологічної станції.

Захід проводить Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва в рамках комплексної освітньої програми «Школа малого бізнесу» спільно з Департаментом економіки і міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації і виконавчим комітетом Чугуївської міської ради.