Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Телебачення виховувало Харків і підвищувало його культуру

Телебачення виховувало Харків і підвищувало його культуру

Перший диктор Харківського телебачення Зоя Каткова в рамках проекту «Чай з губернатором» подякувала голові ХОДА Михайлу Добкіну за запрошення та можливість зустрітися з колегами. «Я щаслива, що працювала в перших рядах Харківського телебачення. Ми знайомили харків'ян з чудовими, цікавими людьми, в нашій студії були прекрасні вчені, передові робітники, дивовижні актори. Ми кожен день відкривали для себе щось нове, захоплююче, цікаве і розповідали про це людям. Телебачення виховувало і робило культурним наше місто», – зазначила вона.

Зоя Каткова підкреслила, що робота диктора – це велика відповідальність, адже саме диктор представляє глядачам результат роботи безлічі фахівців: сценариста, режисера, оператора та звукооператора.

«У ті роки телебачення було відкриттям, ми всьому вчилися в процесі роботи. І вже через 2 роки харківські телевізійники випускали чудові програми. З однією з них ми відправилися в Москву, там нас преміювали, і ми поїхали по всім радянським республікам з нашою програмою – чотири валізи з плівками. Згадуючи все це, я хочу сказати – я дуже пишаюся тим, що працювала в чудовому творчому колективі та що всі передачі, які ми випускали, були на високому професійному рівні», – розповіла перший диктор Харківського телебачення.