Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Раз на місяць у рамках проекту «Харьковская сирень. PS» буде відбуватися великий культурний захід

Раз на місяць у рамках проекту «Харьковская сирень. PS» буде відбуватися великий культурний захід

«Фестивальне життя не обмежується 5-ма днями «Харьковской сирени», в травні воно лише розпочинається і дає імпульс подальшим заходам. З червня ми починаємо підготовку до наступного фестивалю, і щомісяця в нас відбуваються які-небудь заходи», – повідомила сьогодні в ефірі обласного телебачення начальник управління у справах преси та інформації ХОДА – співголова оргкомітету Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» Вікторія Маренич. За її словами, до травня 2013 року передбачається 4 таких заходи, і це будуть майстер-класи та зустрічі із відомими акторами та режисерами.

Протягом часу, який минув з IV кінофестивалю, в рамках «Харьковской сирени. PS» було реконструйовано перший публічний кіносеанс у Харкові, відбулись Дні російського кіно та висаджено кущі бузку на Алеї почесних гостей фестивалю у саду ім. Т.Г. Шевченка.

«Зараз ми готуємося до мистецької акції, яка відбудеться 14 грудня у культурному центрі при Посольстві України у Парижі. Буде підведено підсумки кінофесту із залученням відомих французьких акторів та переможців «Харьковской сирени». Серед лауреатів IV кінофестивалю є 3 роботи французьких митців, які мають отримати нагороди», – додала Вікторія Маренич.