Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дошкільний підрозділ Бердянського НВК зможе прийняти до 100 малюків

Дошкільний підрозділ Бердянського НВК зможе прийняти до 100 малюків

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін ознайомився з ходом реконструкції дошкільного підрозділу Бердянського НВК Зачепилівського району. В даний момент у будівлі закінчено ремонт даху та каналізації. У новому приміщенні навчально-виховного комплексу площею 880 кв. м планується розмістити 2 групи дитячого садка на 48 дітей віком до 6 років. Там же знаходиться шкільна їдальня, яка забезпечує безкоштовним гарячим харчуванням 48 учнів. Всього в УВК отримує освіту 123 учня, 50 з яких доставляє шкільний автобус з прилеглих населених пунктів.

В даний час на території Бердянської сільської ради проживає 48 дітей, з них до 3 років – 26 дітей, від 3 до 6 років – 22 дитини. Потенційно потужність дитячого садка можна збільшити до 80 – 100 людей, тому Михайло Добкін дав доручення розглянути можливість створення додаткових дошкільних груп і, якщо вона є, організувати підвезення дітей із сіл, розташованих не більше ніж за 15 км.

Довідка.
Загальноосвітня школа створена в 1954 році за рішенням Бердянської сільської ради і в 2011 році перейменована в Бердянський навчально-виховний комплекс. До послуг учнів 20 кабінетів, спортивна зала, спортивний майданчик, 3 комп'ютерні класи, актовий зал, бібліотека, їдальня. Бібліотечний фонд нараховує 17982 примірника художньої та навчальної літератури. У школі працює 9 гуртків, у тому числі футбольний, волейбольний, баскетбольний та історико-краєзнавчий.

Теги