Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині в рамках всеукраїнської благодійної акції допомоги дітям, хворим на цукровий діабет, передали медичне обладнання

На Харківщині в рамках всеукраїнської благодійної акції допомоги дітям, хворим на цукровий діабет, передали медичне обладнання

Сьогодні на базі КЗОЗ «Обласна дитяча клінічна лікарня» відбулася безоплатна передача медичного обладнання. Зокрема, за результатами VII щорічної всеукраїнської акції допомоги дітям, хворим на цукровий діабет, голова наглядової ради Всеукраїнського фонду «Серце до серця» Єжи Конік передав медичне обладнання до ендокринологічного відділення ДП «Інститут охорони здоров’я дітей та підлітків» та вручив інсулінову помпу одній дитині.

«Завдяки фонду 7 дітей Харківської області отримали інсулінові помпи, що є серйозним кроком в їх адаптації до життя з цукровим діабетом. Тому до цієї акції приєднуються не тільки медичні працівники. У цій акції беруть участь і Харківський медичний університет, і соціальна служба для дітей, сім'ї та молоді, а також управління освіти і науки. У наступному році ми проведемо ще більшу роботу, щоб якомога більше грошей було зібрано і щоб якомога більше дітей Харківської області змогли отримати такі помпи», - сказала заступник начальника ГУ охорони здоров'я ХОДА Тетяна Єфименко.

Крім цього, за активну громадську діяльність та сприяння у проведенні акції найкращі волонтери були відзначені грамотами Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».