Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові привітали з професійним святом працівників соціальної сфери

У Харкові привітали з професійним святом працівників соціальної сфери

Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Ігор Шурма взяв участь в урочистому святкуванні Дня працівника соціальної сфери. Урочистості відбулися в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М.В. Лисенко. «Сьогодні особливий день. Сьогодні в залі знаходяться працівники соціальної сфери, ті люди, яких я завжди називаю донорами добра, милосердя і співчуття, - сказав Ігор Шурма, - Це ті люди, які можуть відчути чужий біль, зрозуміти чужі сумніви як свої. Я щиро вітаю всіх вас зі святом, бажаю вам міцного здоров'я і завжди залишатися такими, якими ви є - чуйними, добрими та небайдужими до чужих бід».  

Ігор Шурма також зазначив, що з моменту початку реалізації соціальних ініціатив Президента України ставлення до співробітників соціальної сфери кардинально змінилося.

«Вперше за багато років Президент пішов на безпрецедентні кроки по виділенню фінансування для 20 000 працівників соціальної сфери, - сказав Ігор Шурма, - Це правильний крок, адже дуже часто з кабінетів влади не відчувається духу складного життя, в якому ми всі живемо».

Ігор Шурма вручив співробітникам соціальної сфери подяки від Прем'єр-міністра України, голови Харківської обласної адміністрації, голів Харківської обласної та міської рад.