Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Заклади системи соціального захисту Харківської області отримали літературу в рамках акції «Зроби добру справу – подаруй книгу!»

Заклади системи соціального захисту Харківської області отримали літературу в рамках акції «Зроби добру справу – подаруй книгу!»

Сьогодні управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації з нагоди Дня працівника соціальної сфери передало художню літературу установам системи соціального захисту Харківської області. Близько 2000 книг, які були зібрані в рамках акції «Зроби добру справу – подаруй книгу!» були передані Піски-Радьківському психоневрологічному інтернату і територіальним центрам соціального обслуговування Дергачівського та Валківського районів.

Довідка:
Акція «Зроби добру справу – подаруй книгу!» була ініційована управлінням у справах преси та інформації ХОДА спільно з Громадською організацією «Кінофестиваль «Харьковская сирень», і проходила з 1 по 10 жовтня в холі будівлі Харківської облдержадміністрації. За цей період було зібрано більше 2 тисяч книг. Максимальна кількість, яку було прийнято за один день – 525 книг, максимальне число людей, які здали в один день книги – 23.
Зібрані в рамках акції книги також були передані Харківській державній науковій бібліотеці ім. В. Г. Короленка та Обласному госпіталю для інвалідів війни. Передбачається, що акція стане традиційною.