Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У підготовці до опалювального сезону Харківська область посіла одне з провідних місць

У підготовці до опалювального сезону Харківська область посіла одне з провідних місць

Як повідомив сьогодні в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо перший заступник голови Харківської ОДА Валентин Дулуб, згідно з результатами моніторингу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, Харківська область - одна з тих областей України, що краще за всіх підготувалася до опалювального сезону.

«Ми за всіма показниками підготовки до опалювального сезону йшли з випередженням на 10-20% від решти регіонів України. Було проведено 33 засідання штабів у всіх районах та містах Харківської області. В результаті опалювальний сезон розпочався злагоджено, організовано і без якихось непередбачених ситуацій. Всі 873 котелень були запущені вчасно. Всі лікарні, поліклініки, дитячі садки і культурні установи були запущені з 12 жовтня, а 16 жовтня ми організовано розпочали опалювальний сезон у всіх житлових будинках. На сьогоднішній день запущено 15 тис. 71 житловий будинок або 100%, виконано ремонт покрівлі на 1670 будинках», - сказав Валентин Дулуб.

Також, за його словами, була проведена заміна опалювальних систем близько 6,5 тисяч будинків, в 6 тисячах будинків поставлені опалювальні мережі. Крім цього, замінено 6357 електрощитових.