Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні Харківщина відзначає День автомобіліста і дорожника

Сьогодні Харківщина відзначає День автомобіліста і дорожника

Сьогодні в Харківському академічному російському драматичному театрі імені А.С. Пушкіна відбулися урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника. З професійним святом присутніх у залі привітали перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб, перший заступник Харківського міського голови Андрій Парамонов і голова постійної комісії з питань ПЕК, ЖКГ, промисловості, будівництва, транспорту, доріг та зв'язку Харківської облради Олег Шаповалов.

«Та робота, яку ви виконуєте, несе радість нашим харків'янам. Всі ми чудово розуміємо, що таке сьогодні життя без автомобіля, автобуса або тролейбуса. Особливо це стосується наших сільських районів, де відсутність транспорту доставляє величезні незручності. На щастя, на сьогоднішній день кількість населених пунктів, де немає транспортного сполучення, стає все менше. Більшість районів охоплено сполученням повністю – і в цьому велика заслуга як транспортників, так і дорожників. Тільки люди, які дуже люблять свою професію, своє місто і свою область можуть вчиняти такі трудові подвиги. Без вашої самовідданої праці Євро-2012 в Харкові могло б не відбутися», – підкреслив перший заступник губернатора.

Він також зазначив, що за останні роки в області було зроблено багато відмінних доріг: окружна навколо Харкова, траса до кордону з Полтавською областю, дорога на Щербаківку в бік Російської Федерації, яка справила таке враження на керівництво Бєлгородської адміністрації, що російські фахівці були направлені вивчати харківський досвід.

Також Валентин Дулуб, Андрій Парамонов та Олег Шаповалов вручили працівникам дорожньої сфери Харківщини державні нагороди та почесні нагороди облдержадміністрації, облради та міськради.

Теги