Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб взяв участь у відкритті монтажно-складального цеху корпорації «ЕлКор» у Зміївському районі

Валентин Дулуб взяв участь у відкритті монтажно-складального цеху корпорації «ЕлКор» у Зміївському районі

У Зміївському районі відкрито після реконструкції монтажно-складальний цех електротехнічної корпорації «ЕлКор», який забезпечить робочими місцями близько 140 осіб. У церемонії відкриття взяв участь перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. Він привітав співробітників підприємства і зазначив: «Збільшення виробничих потужностей корпорації «ЕлКор» – дуже значуща подія для всієї Харківської області. Продукція корпорації відома далеко за межами нашої країни, і дуже добре, що у нас в Зміївському районі є таке підприємство, завдяки якому про Харківщину та Україну дізнаються у всьому світі».

За словами першого заступника губернатора, корпорація «ЕлКор» є одним з найбільших підприємств з розробки, виготовлення та постачання низьковольтних комплектних пристроїв для потреб  об'єктів, що будуються, реконструюються і модернізуються. Виробничий цех корпорації працює в Зміївському районі вже близько 12 років.

Довідка. Продукція «ЕлКор» експлуатуються на різних об'єктах України, Росії, Вірменії, Казахстану, Туркменії, Індії та інших країн.
Корпорація «ЕлКор» виготовляє обладнання для об'єктів енергетики (теплових електростанцій, атомних електростанцій, гідроелектростанцій, гідроакумулюючих електростанцій, теплоелектроцентралей, підстанцій напругою 6 - 750кВ); підприємств нафтогазового комплексу; підприємств металургії, коксохімічних підприємств і кранобудування; торгово-промислових, торгово-розважальних, готельних і спортивно-оздоровчих об'єктів; суднових і корабельних електростанцій; наземної інфраструктури ракетно-космічних комплексів.

Теги