Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємства харчової та переробної промисловості області нарощують обсяги виробництва продукції

Підприємства харчової та переробної промисловості області нарощують обсяги виробництва продукції

Як інформує Департамент агропромислового розвитку ХОДА, за підсумками роботи у січні - вересні поточного року підприємства харчової та переробної промисловості Харківщини збільшили виробництво найважливіших видів продуктів харчування. Так, за 9 місяців поточного року обсяг виробництва хліба та хлібобулочних виробів збільшився на 3,2% і склав 81,7 тис. тонн, масла вершкового - на 18,7% і склав 2,8 тис. тонн, сиру свіжого неферментованого та сиру кисломолочного - на 4,4%, обсяг склав 10,4 тис. тонн. Виробництво борошна збільшено на 21,4%, макаронних виробів – на 15,1%.

Виробництво олії соняшникової нерафінованої склало 229,2 тис. тонн, що на 26,3% більше в порівнянні з рівнем виробництва за аналогічний період минулого року, та становить 9% від загальнодержавного обсягу виробництва цього продукту.