Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міністр внутрішніх справ України представив нового ректора ХНУВС

Міністр внутрішніх справ України представив нового ректора ХНУВС

Сьогодні Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко представив викладацькому складу Харківського національного університету внутрішніх справ нового ректора. Указом Президента України на цю посаду призначений Сергій Гусаров, доктор юридичних наук, заслужений юрист України, генерал-полковник міліції, член – кореспондент Національної академії правових наук України. «Ректор і засновник університету Олександр Бандурка вирішив залишити свою посаду. Сьогодні я б хотів представити нового керівника університету - Сергія Гусарова. Ви всі його добре знаєте, він виріс на Харківщині, отримав великій досвід роботи, очолював міліцію Харківщини, останнім часом працював у Верховній Раді України, веде плідну наукову діяльність, тож робота в університеті для нього буде не нова. Це безперечно, можна сказати, видатна постать. І весь свій досвід і знання він докладе до подальшого розвитку університету», - сказав Віталій Захарченко.

Міністр також високо оцінив вагомий внесок колишнього ректора Олександра Бандурки у справу зміцнення законності та правопорядку в Україні, розвиток юридичної науки і відомчої освіти, розбудову навчального закладу і нагородив його Відзнакою міністра внутрішніх справ України та призначив радником ректора ХНУВС.

За дорученням губернатора Михайла Добкіна заступник голови ХОДА Олег Анпілогов висловив слова глибокої поваги і вдячності Олександру Бандурці за плідну багаторічну діяльність на благо українського народу і рідної Слобожанщини та привітав Сергія Гусарова з призначенням на посаду ректора: «Харківщина впевнена, що під вашим керівництвом з цим потужним науково-педагогічним колективом університет виховає справжніх юристів, правоохоронців, які будуть служити закону, захищати закон».