Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з жителями міста Лозова та Лозівського району

Михайло Добкін зустрівся з жителями міста Лозова та Лозівського району

Сьогодні в рамках робочої поїздки відбулася зустріч голови ХОДА Михайла Добкіна з жителями міста Лозова та Лозівського району. У ході зустрічі Михайло Добкін розповів лозівчанам про перспективи розвитку Харківської області на найближчий час, а також відповів на їх запитання . Зокрема, піднімалися такі теми, як якість надання комунальних послуг та їх ціна, своєчасність виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, нарахування соціальних виплат дітям війни та іншим соціально незахищеним верствам населення, а також земельні питання, розвиток сільського господарства і ціна на газ.

Як зазначив глава області, в ході візиту в Лозівський район він залишився задоволений побаченим і подякував громаді за ефективну роботу на благо всього регіону.

«Сьогодні я їду з Лозової в гарному настрої. Я подивився на сучасне операційне відділення, заклав капсулу будівництва у фундамент фізкультурно-оздоровчого комплексу, побував на заводі, який успішно працює. Всі ці об'єкти служать людям. Також сьогодні я проїхав по шляхопроводу, який рік тому був зруйнований. Сьогодні він працює, і по ньому проїжджає транспорт. Все, що ми сьогодні бачили - це праця багатомільйонної громади. Хочу подякувати всім жителям Харківської області за їх роботу. Якщо ми хочемо жити краще, то для цього ми повинні всі разом працювати», - сказав Михайло Добкін.