Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з жителями села Катеринівка Сахновщинського району

Михайло Добкін зустрівся з жителями села Катеринівка Сахновщинського району

Сьогодні в ході робочої поїздки в Сахновщинський район голова Харківської ОДАі Михайло Добкін зустрівся з жителями села Катеринівка. У ході зустрічі люди поставили Михайлу Добкіну найбільш актуальні для життя села питання. Зокрема, мова йшла про нарахування пенсій, соціальні виплати, ремонт соціальних об'єктів: школи, сільського клубу, лікарні. Також глава області розповів про основні пріоритети розвитку регіону і країни в цілому. Окремо зупинився на розвитку сільського господарства. За його словами, в даний момент в області ведеться робота щодо погашення виплат за оренду земельних паїв.

«Президент поставив завдання - один гектар землі повинен приносити не менше однієї тисячі гривень. У наступному році ми на цю цифру вийдемо. Зараз у нас середня цифра компенсації за один гектар паю в області скаладає 600 грн., але є райони, де виплачують і по 900 грн. за гектар», - сказав Михайло Добкін.

В ході відвідування села Катеринівка Михайло Добкін також оглянув Катеринівський ФАП, де зустрівся з керівником медичного закладу та обговорив основні проблемні питання установи.

Теги