Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Почалося перше заняття Школи юного журналіста в новому навчальному році

Почалося перше заняття Школи юного журналіста в новому навчальному році

Сьогодні в прес-центрі Харківської облдержадміністрації розпочалося перше заняття Школи юного журналіста. У ньому взяли участь 33 учня 7-11 класів з 15 районів Харківської області, які вже мають певний досвід співпраці з районними ЗМІ та пройшли відбір. У ході першої частини заняття начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич розповість майбутнім журналістам про історію та розвиток харківської журналістики. А керівник відеоканалу «Перша столиця» Костянтин Кеворкян прочитає слухачам Школи лекцію на тему: "Як проводити інтервью".

Потім майбутнім журналістам проведуть екскурсію в галереї "АВЕК", де відкрилася виставка морських раковин "Планета Океан". На наступне заняття дітям необхідно буде написати новину з цієї події.

Довідка. Школа юного журналіста працює вже третій рік. Вона створена за ініціативи управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації за підтримки голови ХОДА Михайла Добкіна для того, щоб в майбутньому вирішити дуже актуальну в Харківській області проблему дефіциту кадрів у районних ЗМІ. У ній навчаються школярі, які вже співпрацюють з районними комунальними газетами і зацікавлені в отриманні більш глибоких теоретичних і практичних знань.