Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Працівників харчової промисловості нагородили грамотами з нагоди професійного свята

Працівників харчової промисловості нагородили грамотами з нагоди професійного свята

Сьогодні заступник голови ХОДА Юрій Сапронов взяв участь в урочистому прийомі з нагоди Дня працівників харчової промисловості. Як зазначив у вітальному слові віце-губернатор, харчова промисловість в структурі економіки Харківщини займає майже 30%. «У середньому за рік підприємства харчової та переробної промисловості Харківської області щодоби виробляють до 360 тонн хліба і хлібобулочних виробів, 39 тонн макаронних виробів, близько 50 тонн різних видів ковбас і ковбасних виробів. Підприємства молочної промисловості в середньому за рік щодоби переробляють до 580 тонн молока. Але кращу оцінку вашій діяльності дають не ці сухі цифри, а споживач. Жодні нагороди не зрівняються з його думкою», - сказав він і побажав присутнім добра, благополуччя та здійснення всіх виробничих планів і задумів.

В ході прийому працівники, які внесли вагомий внесок у забезпечення стабільної та ефективної роботи підприємств галузі, були нагороджені почесними грамотами Харківської облдержадміністрації та Харківської обласної ради. Окремим працівникам було висловлено подяку голови ХОДА та голови обласної ради.

Також в рамках заходу було вручено почесні грамоти за організацію IV Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!», який відбувся у Харкові у вересні цього року.