Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наступного тижня для керівників сільгосппідприємств планується провести семінари з питання розробки проектів землеустроїв

Наступного тижня для керівників сільгосппідприємств планується провести семінари з питання розробки проектів землеустроїв

Сьогодні у Харкові відбулася конференція обласної організації роботодавців у сфері АПК, на якій крім голів рад спілок роботодавців районів також були присутні заступники голів районних державних адміністрацій з питань АПК. В роботі конференції взяли участь директор Департаменту агропромислового розвитку ХОДА Віталій Панов та начальник державної інспекції сільського господарства в Харківській області Сергій Бізікін.

Окреслюючи подальші кроки співпраці між громадською організацією та державними органами виконавчої влади, директор Департаменту АПР ХОДА Віталій Панов зазначив, що велика частка запитань у сільгоспвиробництві виникає через непоінформованість підприємств з тих чи інших питань. І саме організація роботодавців має стати «інформаційним містком» між сільгосппідприємствами районів та управлінцями різних рівнів.

Зокрема, вже наступного тижня за участі спілок роботодавців районів державна інспекція сільського господарства в Харківській області планує провести низку семінарів для керівників сільгосппідприємств з питання розробки проектів землеустроїв, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозмін на їх полях.

Теги