Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Дергачівській центральній районній лікарні відкрито новий фізіотерапевтичний кабінет

У Дергачівській центральній районній лікарні відкрито новий фізіотерапевтичний кабінет

Сьогодні у поліклінічному відділенні Дергачівської центральної районної лікарні було відкрито новий фізіотерапевтичний кабінет. У церемонії відкриття взяли участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма та голова Дергачівської райдержадміністрації Віталій Алексейчук. «Новий кабінет фізіотерапії дає можливість надання всього спектру процедур, який є в арсеналі медицини України. Ми проаналізуємо, які послуги будуть користуватися найбільшою популярністю, і не виключено, що наступного року ми придбаємо додаткові апарати. Кабінет в Дергачах є прикладом того, як виглядатимуть усі фізіотерапевтичні кабінети в центральних районних лікарнях усієї області. Усі фізкабінети в 27 районних центрах і в 6 містах обласного значення будуть відкриті до кінця 2012 року. Ми дуже сподіваємося, що це допоможе повернути довіру людей до поліклінічної служби», - зазначив Ігор Шурма.

Також заступник голови ХОДА вручив головному лікарю сертифікати на нове обладнання. Зокрема, у лікарні з’явиться УЗД-апарат, фіброгастроскоп, апарат штучної вентиляції легень, 15 приладів системи «Телекард», два 3-канальні кардіографи, лікарські засоби та товари медичного призначення на 250 тис.грн. Крім цього, у 2012 році 24 мешканцям району з числа пільгових груп населення будуть проведені операції з приводу катаракти, 9 - будуть забезпечені слуховими апаратами.

Всього за останні 2 роки в укріплення матеріально-технічної бази лікарні та оснащення обладнанням було вкладено 7 млн.грн., в тому числі 1,28 млн.грн. у реконструкцію операційного блоку, який планується відкрити у листопаді. «Він уже готовий, але там ще потрібно змонтувати операційні столи, лампи та обладнання», - підкреслив Ігор Шурма.

Теги