Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Ізюмській центральній міській лікарні відкрито оновлений операційний блок

У Ізюмській центральній міській лікарні відкрито оновлений операційний блок

Сьогодні в Ізюмській центральній міській лікарні відбулося урочисте відкриття реконструйованого операційного блоку. У заході взяв участь заступник голови Харківської ОДА Ігор Шурма. Для проведення реконструкції операційного блоку Ізюмської центральної міської лікарні у 2012 році з обласного бюджету було виділено 1 260 тис. грн. Ще 140 тис. грн. як співфінансування додатково виділено з місцевого бюджету. Загальна площа реконструйованих приміщень операційного блоку складає 348,2 кв. м. В ході реконструкції операційного блоку проведені великі обсяги робіт у 3 операційних залах; створено нову систему вентиляції та кондиціювання повітря; проведена заміна систем подачі кисню та електропостачання, встановлені нові прилади освітлення всіх приміщень операційного блоку; проведена заміна санітарно-технічної системи та обладнання, використані сучасні оздоблювальні матеріали, що відповідають нормам дезінфекційної безпеки, замінені 8 вікон та 16 дверей та ін.

За рахунок коштів обласного бюджету поставлено сучасне медичне обладнання для оснащення операційного блоку на загальну суму 328,85 тис. грн. (столи операційні, лампи безтіньові та ін.). Окрім цього, для лікарні закуплені 2 електрокардіографи 3-канальні на суму 20 тис. грн.

Також у цьому році в рамках субвенції з державного бюджету виділено 800 тис. грн. для проведення капітального ремонту акушерсько-гінекологічного та поліклінічного відділень. На даний час ремонтні роботи тривають.