Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З 2010 року в ремонт та обладнання Обласної травматологічної лікарні вкладено 5 млн. 800 тис. грн.

З 2010 року в ремонт та обладнання Обласної травматологічної лікарні вкладено 5 млн. 800 тис. грн.

За 2 півріччя 2010 року, 2011 рік і 9 місяців 2012 року в Обласну травматологічну лікарню вкладено 5 млн. 800 тис. грн. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма. За ці кошти встановлено рентгенапарат на 3 робочих місця, проведені ремонти, закуплено необхідне обладнання для операційних, медикаменти і витратні матеріали. Ігор Шурма зазначив, що будівля обласної травматологічної лікарні збудована 31 рік тому, і за цей період вперше проведено капітальний ремонт операційного блоку. В цьому році на ремонт було виділено 2 млн. 560 тис. грн., передусім було відремонтовано 2200 кв. м покрівлі, тому що була реальна загроза підтоплень безпосередньо самих операційних. Також відремонтовано 800 кв. м операційних блоків.

«Сьогодні отримали нові умови хірурги, травматологи та ортопеди, які будуть працювати саме в операційних. Серед оперблоків є призначені і для дорослих, і для дітей. За рік допомогу отримують 7 тис. людей, у тому числі – 2 тис. дітей. Проводиться 3,5 тис. операцій. Є окрема операційна для ендопротезування і для колінних суглобів. В цій установі надається вся ургентна травматологічна допомога у двох травмпунктах, і за рік налічується понад 30 тис. пацієнтів, з них 12 тис. дітей», – повідомив заступник губернатора.

За його словами, в планах на 2013 рік першочергово заплановано облаштування приймального покою, двох травмпунктів, встановлення рентгенапаратів і ремонт всього першого поверху, куди буде доставлятися пацієнт.

Теги