Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для будь-якого учасника виборчої кампанії немає обмежень в оприлюдненні своїх цілей і завдань

Для будь-якого учасника виборчої кампанії немає обмежень в оприлюдненні своїх цілей і завдань

Про це сьогодні в ході зустрічі з представниками Посольства США в Україні та Посольства Японії в Україні, які будуть спостерігати за процесом виборів народних депутатів, заявив заступник голови ХОДА Євген Савін. «Основою проведення виборів є закон України про вибори, який регламентує участь у виборах всіх політичних партій і фізичних осіб. Всі партії і всі кандидати змогли делегувати своїх членів комісій і в центральну виборчу комісію, і в окружні виборчі комісії, і в дільничні комісії. Наявність величезної кількості телеканалів в Україні та можливість доступу до них дає найширшу можливість усім кандидатам і всім партіям використовувати час ефіру і доносити свої повідомлення до виборця. У електронних ЗМІ обмежень взагалі не існує. Щотижня я отримую графік використання публічних місць Харківщини. Всі, хто хоче, повідомляють про проведення заходів і ніхто їх не обмежує», - сказав Євген Савін.

Також він зазначив, що іноді політичні сили та кандидати, не маючи достатньої кількості прихильників і членів їхніх команд, які могли б вести певну роботу в дільничних і виборчих комісіях, починають говорити про те, що у них є обмеження.

«Але, насправді, обмежень немає. Обмеження є у них самих, їхні особисті, партійні. Сьогодні у висловленні своїх цілей і завдань для будь-якого учасника виборчої кампанії обмежень немає», - підкреслив заступник губернатора області.

Теги